Rubriky
Videorecepty Omáčky & Pesta Předkrmy & Chuťovky Recepty

Dip z Hummusu s čerstvou petrželkou a jogurtem

Ingredience: (6 porcí)

Dip: 100 g bílého jogurtu, 100 g Hummus s čerstvou petrželí 170 g, sůl, olivový olej.

Čerstvá petržel na ozdobu.

Pochoutka na namáčení dle Vaší chuti: chipsy, nachos, krekry, tyčky,…

Naše výrobky použité v receptu


Postup:

  1. V misce smícháme jogurt a hummus s petrželkou.
  2. Osolíme a znovu promícháme. Zakápneme olivovým olejem.
  3. Čerstvou petržel nasekáme najemno a dip posypeme.
  4. Hotovo a můžeme namáčet oblíbenou pochoutku 🙂

TIP: Nemusíme namáčet pouze slané, ale dip se výtečně hodí také k namáčení grilovaného či pečeného masa nebo zeleninových hranolků. Můžeme ho použít i jako pomazánku na pečivo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here