Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Recepty

Paštika s fíky a pomerančovo-jablečným čatní

Ingredience:

1 sklenička oblíbené paštiky, my jsme zvolili srnčí paštiku od Řeznictví Paculovi.

2-3 čerstvé fíky, ocet balsamiko, extra panenský olivový olej, pomerančovo-jablečné čatní (k zakoupení zde: Pomerančovo-jablečné čatní 250 g).

Bagetka nebo chléb.


Postup:

  1. Fíky rozkrojíme na čtvrtiny.
  2. Pomocí dvou velkých lžic vytvarujeme paštiku.
  3. Noky z paštiky servírujeme na talíř proložený kousky fíků a přidáme pomerančovo-jablečné čatní.
  4. Paštiku i fíky zakápneme olivovým olejem a balsamikovým octem.
  5. Podáváme s křupavou bagetkou nebo chlebem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here