Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Grilovací sezóna Vepřové maso Hovězí maso Recepty Maso Mleté maso

Cheeseburger s cibulovým čatní

Ingredience: (4 porce)

Burger: 800 g mletého masa, sůl, pepř, olej (na pomazání grilu), plátky sýru cheddar.

4 ks žemle na burger, 4 listy ledového salátu, Kečup z čerstvých a zralých rajčat 360 g – NOVINKA a Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g.


Postup:

  1. Maso, osolte, opepřete a pořádně promíchejte. S masem klidně několikrát bouchněte, aby se spojilo.
  2. Vytvarujte burgery o průměru cca 12 cm a uprostřed každého udělejte důlek.
    3. Gril potřete pořádně olejem, aby se maso nechytalo.
    2. Maso grilujte na rozpáleném grilu z každé strany asi 5 minut. Po otočení, rozprostřete na opečenou stranu plátky cheddaru a nechte rozpustit.
    3. Během grilování (pokud se vejdou) nebo po vyndání masa, opečte žemle.
    4. Spodní část žemle potřete kečupem, položte burger, dejte kousky ledového salátu a nakonec naneste vrstvu cibulového čatní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here