Ingredience: (4 porce)
Burger: 800 g mletého masa, sůl, pepř, olej (na pomazání grilu), plátky sýru cheddar.
4 ks žemle na burger, 4 listy ledového salátu, Kečup z čerstvých a zralých rajčat 360 g – NOVINKA a Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g.
Výrobky použité v receptu
Kečup z čerstvých a zralých rajčat 360 g – NOVINKA
Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 250 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g
Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 250 g
Postup:
- Maso, osolte, opepřete a pořádně promíchejte. S masem klidně několikrát bouchněte, aby se spojilo.
- Vytvarujte burgery o průměru cca 12 cm a uprostřed každého udělejte důlek.
3. Gril potřete pořádně olejem, aby se maso nechytalo.
2. Maso grilujte na rozpáleném grilu z každé strany asi 5 minut. Po otočení, rozprostřete na opečenou stranu plátky cheddaru a nechte rozpustit.
3. Během grilování (pokud se vejdou) nebo po vyndání masa, opečte žemle.
4. Spodní část žemle potřete kečupem, položte burger, dejte kousky ledového salátu a nakonec naneste vrstvu cibulového čatní.



