Rubriky
Omáčky & Pesta Recepty

Pesto z medvědího česneku

Ingredience:

120 g medvědího česneku, 3-4 stroužky česneku, 60 g piniových oříšků, 80 g sýru Pecorino (nebo parmazánu), 160 g vody, 130 g extra panenského olivového oleje, sůl.


Postup:

  1. Pesto není žádná věda a tak dáme všechny ingredience do mixéru a rozmixujeme dohladka 🙂
  2. Pesto můžeme ještě zalít olivovým olejem, aby déle vydrželo.
  3. Tato dávka vydrží na několik jídel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here