Ingredience: (3-4 porce)
85 g uvařeného hrášku, 100 g domácího kysaného zelí, 1 malá nakládaná feferonka, ½ cibule, 2 nakládané okurky, 100 g cheddaru, 2 lžičky dijonské hořčice.
200 g zbylého masa (kuřecí, krůtí nebo jiné).
Bageta (velká nebo více malých).
Postup:
- Hrášek rozmačkáme. Cibuli, okurky a feferonku pokrájíme nadrobno. Sýr nastrouháme. Vše dáme do mísy, přidáme hořčici a promícháme.
- Bagetu podélně rozřízneme a na spodní část naneseme zelnou směs. Navrch poklademe kousky drůbežího masa a vrchní část bagety přiklopíme.
- Pečeme v sendvičovači (nebo troubě), dokud se sýr nerozpustí.
- Podávat můžeme ještě s celou kyselou okurkou.