Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Předkrmy & Chuťovky Drůbeží maso Recepty

Sendvič s kysaným zelím, hráškem, drůbežím masem a cheddarem

Ingredience: (3-4 porce)

85 g uvařeného hrášku, 100 g domácího kysaného zelí, 1 malá nakládaná feferonka, ½ cibule, 2 nakládané okurky, 100 g cheddaru, 2 lžičky dijonské hořčice.

200 g zbylého masa (kuřecí, krůtí nebo jiné).

Bageta (velká nebo více malých).


Postup:

  1. Hrášek rozmačkáme. Cibuli, okurky a feferonku pokrájíme nadrobno. Sýr nastrouháme. Vše dáme do mísy, přidáme hořčici a promícháme.
  2. Bagetu podélně rozřízneme a na spodní část naneseme zelnou směs. Navrch poklademe kousky drůbežího masa a vrchní část bagety přiklopíme.
  3. Pečeme v sendvičovači (nebo troubě), dokud se sýr nerozpustí.
  4. Podávat můžeme ještě s celou kyselou okurkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here