Rubriky
Drinky Recepty

Beet Velvet

Ingredience: (1 porce)

cca 6 kostek ledu, snítka rozmarýnu

30 ml Sirup ŘEPA-JABLKO s třtinovým cukrem 500 ml

40 ml bílého ginu, 100 ml perlivé vody


Postup:

  1. Do sklenice dáme led.
  2. Přilijeme sirup ŘEPA-JABLKO, poté gin a nakonec perlivou vodu.
  3. Ozdobíme snítkou rozmarýnu a řepy.

TIP: Místo perlivé vody můžeme zalít tonicem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here