Rubriky
Vegan Recepty Saláty & Zeleninové Přílohy

Dýňové hranolky

Ingredience: (4 porce)

1 máslová dýně.

Sůl, pepř, sušené oregano, čerstvý tymián, olivový olej.


Postup:

  1. Dýni řádně omyjeme a i se slupkou pokrájíme na hranolky o velikosti cca 1,5×4 cm.
  2. Hranolky dáme do mísy, přidáme bylinky, osolíme a opepříme. Zakápneme olivovým olejem a pořádně promícháme.
  3. Plech si vyložíme pečícím papírem a hranolky na něj rozprostřeme.
  4. Pečeme v předehřáté trouby na 180 °C asi 20 minut (dokud nejsou hranolky měkké a zlatavé).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here