Rubriky
Grilovací sezóna Vegan Recepty Těstoviny & Brambory Saláty & Zeleninové Přílohy

Pečená zelenina Vindaloo

Ingredience: (2 porce)

15 menších brambor, 1/2 malé cukety, 2 středně velké mrkve, 2 cibule, 20 g slaniny.

Koření VINDALOO 40 G, hrubozrnná sůl, olivový olej.

Výrobky použité v receptu


Postup:

  1. Brambory rozčtvrtíme. Mrkev pokrájíme na široké nudličky. Cuketu rozpůlíme a pokrájíme na širší půlkolečka. Cibule oloupeme a rozčtvrtíme. Všechna zelenina by měla být postejně velká.
  2. Slaninu pokrájíme na plátky.
  3. Plech si vyložíme pečícím papírem a zeleninu na něj rozprostřeme. Navrch poklademe plátky slaniny.
  4. Posypeme kořením Vindaloo, solí a zakápneme olivovým olejem.
  5. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 40 minut (dokud nejsou brambory měkké).

TIP: Pečenou zeleninu můžeme podávat jako lehkou večeři s oblíbeným dresingem a nebo ji použít jako přílohu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here