Rubriky
Vepřové maso Recepty Maso

Steak z vepřové krkovice s dipem z pečených paprik

Ingredience: (2 porce)

2 plátky krkovice (cca 2x 200 g) o tloušťce 1,5 cm

1 lžička dijonské hořčice, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžička medu, sůl, pepř, 2 snítky tymiánu, 3 lístky šalvěje.


Postup:

  1. Plátky krkovice lehce naklepeme pěstí z obou stran.
  2. Na marinádu smícháme hořčici, olivový olej a med. Přidáme lístky tymiánu a nasekané šalvěje. Osolíme, opepříme a promícháme.
  3. Marinádu vmasírujeme do masa ze všech stran.
  4. Steaky smažíme na rozpálené pánvi z každé strany po dobu 4-5 minut.
  5. Steak podáváme s oblíbeným salátkem a dipem z pečených paprik.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here