Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Recepty

Tvarůžkový tatarák na chlebové topince

Ingredience: (4 porce)

Tataráček: 165 g olomouckých tvarůžků, 1/2 menší červená cibule, 1 lžička dijonského hořčice, 100 g Dip z pečených paprik – Jemný 170 g, 1 lžíce olivového oleje, pepř.

Topinky: 4 plátky chleba, 1 lžíce olivového oleje, 1 stroužek česneku.

Čerstvé mikrobylinky na ozdobu.


Postup:

  1. Tvarůžky i cibuli nakrájíme na velmi drobné kostičky. Dáme do misky a přidáme Dip z pečených paprik, dijonskou hořčici a olivový olej. Opepříme a promícháme. Necháme hodinku odležet v lednici.
  2. Plátky chleba opečeme na olivovém oleji a poté potřeme stroužkem česneku.
  3. Na každou topinku naneseme vrstvu tvarůžkového tataráčku a ozdobíme čerstvými bylinkami.

TIP: Takto připravený tataráček můžeme podávat jako pohoštění i na jednohubkách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here