Ingredience: (4 porce)
Tataráček: 165 g olomouckých tvarůžků, 1/2 menší červená cibule, 1 lžička dijonského hořčice, 100 g Dip z pečených paprik – Jemný 170 g, 1 lžíce olivového oleje, pepř.
Topinky: 4 plátky chleba, 1 lžíce olivového oleje, 1 stroužek česneku.
Čerstvé mikrobylinky na ozdobu.
Výrobky použité v receptu
Postup:
- Tvarůžky i cibuli nakrájíme na velmi drobné kostičky. Dáme do misky a přidáme Dip z pečených paprik, dijonskou hořčici a olivový olej. Opepříme a promícháme. Necháme hodinku odležet v lednici.
- Plátky chleba opečeme na olivovém oleji a poté potřeme stroužkem česneku.
- Na každou topinku naneseme vrstvu tvarůžkového tataráčku a ozdobíme čerstvými bylinkami.
TIP: Takto připravený tataráček můžeme podávat jako pohoštění i na jednohubkách.






