Rubriky
Vepřové maso Recepty Maso

Vepřový řízek s tapenádou z černých oliv

Ingredience: (2 porce)

2 plátky vepřového masa (kýta), strouhánka na obalení.

Tapenáda z černých oliv (k zakoupení zde: Tapenáda z černých oliv 170 g).

Sůl dle potřeby.

Příloha: Oblíbený salátek a pečivo.


Postup:

  1. Plátky vepřové kýty naklepeme a potřeme z obou stran vrstvou tapenády z černých oliv.
  2. Poté obalíme ve strouhánce.
  3. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa osmažíme z obou stran dozlatova.
  4. Řízky pokrájíme na plátky a servírujeme s oblíbeným salátkem a pečivem.

TIP: Stejně tak je možné použít naší Tapenádu ze zelených oliv či Tapenádu ze sušených rajčat 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here