Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Recepty

Bryndzová pomazánka

Ingredience:

125 g bryndzy, 250 g plnotučného tvarohu, 1 stroužek česneku, sůl, pepř, hrst nasekané pažitky.


Postup:

  1. Česnek oloupeme a nastrouháme najemno.
  2. Do místy dáme tvaroh a bryndzu a pořádně vidličkou rozmělníme a promícháme do hladké konzistence.
  3. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a znovu promícháme.
  4. Nakonec vmícháme čerstvou pažitku.

TIP: Pomazánka se hodí na opečení toust, na jednohubky a nebo prostě jen tak na chleba.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here