Rubriky
Polévky Recepty

Celerová polévka s koprem

Ingredience: (4 porce)

1/2 střední bulvy celeru, 1 mrkev, 2 menší brambory, 2 stroužky česneku.

Mletý zázvor, muškátový oříšek, 1 lžíce jablečného octa, pepř, sůl, čerstvý kopr.

600 ml kuřecího vývaru, 100 ml 12% smetany.


Postup:

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky. 
  2. Zeleninu vložíme do vývaru a vaříme do změknutí.
  3. Uvařenou zeleninu rozmixujeme dohladka.
  4. Dochutíme zázvorem, muškátovým oříškem, octem, solí a pepřem.
  5. Vmícháme smetanu a na jemno nasekaný kopr (snítku necháme na ozdobení).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here