Rubriky
Recepty Dezerty & Sladké

Cheesecake koláč s povidly

Ingredience:

Těsto: 2 hrnky hladké špaldové mouky (může být i normální), 1 hrnek mléka, 1 hrnek cukru, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce, 1 sáček kypřícího prášku do pečiva.

Náplň: 500 g mascarpone, 250 g ricotty, 1 hrnek mléka, 1 hrnek cukru, 1 sáček vanilkového pudingu, 2 vejce.

Povidla.


Postup:

  1. V míse smícháme cukr s vejci. Přilijeme olej, mléko a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva.
  2. V druhé míse smícháme všechny ingredience na náplň.
  3. Plech si vyložíme pečícím papírem a těsto na něj vylijeme. Rozprostřeme do okrajů.
  4. Poté na těsto vlijeme náplň a opět rozprostřeme ke krajům.
  5. Nakonec po lžičkách naneseme rovnoměrně povidla.
  6. Pečeme na 170 °C 35-40 minut.
  7. Po vyhladnutí můžeme ještě pocukrovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here