Rubriky
Vegan Recepty Těstoviny & Brambory

Farfalle s pestem, ořechy a mikrobylinkami

Ingredience: (4 porce)

500 g těstovin Farfalle.

100 g choriza, 100 g vlašských ořechů, 170 g Pesto z čerstvých mikrobylinek – slunečnice 100 g, 2 menší červené cibule, 2 lžíce extra panenského olivového oleje, 50 g parmazánu (Grana Padano) nebo alternativa vegan sýru, sůl.

Hrst mikrobylinek.


Postup:

  1. Těstoviny uvaříme dle návodu al dente.
  2. Chorizo a cibuli pokrájíme nadrobno. Vlašské ořechy opražíme na sucho na pánvi. Sýr nastrouháme najemno.
  3. Na pánvi rozpálíme olej a cibuli s chorizem orestujeme. Přidáme pesto, aby se rozehřálo a poté těstoviny a promícháme, aby se těstoviny pestem obalily.
  4. Osolíme, přisypeme strouhaný sýr a opět promícháme.
  5. Podáváme posypané ořechy a mikrobylinkami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here