Rubriky
Recepty Ryby & Mořské plody

Filátko ze pstruha s fenyklovým pyré

Ingredience:

Filátko: Filet ze pstruha, sůl, pepř, 1 lžíce olivového oleje, 20 g másla, citron/limetka.

Fenyklové pyré.


Postup:

  1. Filet ze pstruha osolíme a opepříme. 
  2.  Na oleji rozpálíme olej a přidáme máslo. Když je máslo rozpuštěné, zprudka orestujeme filátko 2 minuty kůží dolů, poté obrátíme a necháme  smažit opět 2 minuty.
  3. Fenyklové pyré připravíme dle návodu.
  4. Podáváme s kouskem citronu nebo limetky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here