Rubriky
Grilovací sezóna Drůbeží maso Recepty Maso

Grilované kuře v hořčičné marinádě

Ingredience:

Marináda: 3 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce dijonské hořčice, 1 lžíce melasy, 1 lžička kari koření, 1 lžička sladké papriky, 1 lžíce bylinkového pesta, 2 lžíce oleje, pepř.

1 kuře, sůl.


Postup:

  1. Veškeré ingredience na marinádu smícháme.
  2. Kuře vykostíme, aby zůstalo celé pohromadě.
  3. Marinádou potřeme celé kuře.
  4. Než dáme kuře na rozpálený gril, je třeba jej osolit.
  5. Kuře grilujeme zakryté poklopem, z každé strany asi 20 minut. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here