Rubriky
Omáčky & Pesta Recepty

Koprový dip

Ingredience:

2 lžíce bílého jogurtu, 4 lžíce zakysané smetany, 2 lžíce majonézy, 1 lžička dijonské hořčice, 2 stroužky česneku, sůl.

Pořádná hrst nasekaného kopru.


Postup:

  1. V míse smícháme jogurt, zakysanou smetanu, majonézu a hořčici.
  2. Česnek utřeme a přidáme do misky. Osolíme.
  3. Nakonec vmícháme najemno nasekaný kopr a promícháme.

TIP: Dip se hodí ke grilovanému masu, které je více kořeněné, protože jogurt a smetana zjemní a doplní chuť celého pokrmu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here