Rubriky
Grilovací sezóna Vegan Recepty Saláty & Zeleninové Přílohy

Zelný salát s cibulí

Ingredience:

1/4 hlávky červeného zelí, 2 cibule, 2 lžíce cukru, 3 lžíce octa, sůl.


Postup:

  1. Cibuli oloupeme a přepůlíme.
  2. Zelí i cibuli nakrouháme na tenké plátky (ideálně robotem).
  3. Ochutíme cukrem, octem a solí.
  4. Pořádně promícháme (nejlépe rukama) a zelí přitom promačkáme, aby zkřehlo.
  5. Necháme v lednici hodinku uležet a můžeme podávat.

TIP: Salát se hodí na každou grilovačku, ale také do sendviče či jako zdravá svačinka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here