Rubriky
Polévky Recepty

Okurková polévka

Ingredience:

1 okurka hadovka, 2 stroužky česneku, 1 lžíce čerstvého kopru, 10 lístků čerstvé bazalky, 2 lžíce zakysané smetany, sůl, pepř, olivový olej, semínka (slunečnicová, lněná,..), bageta.


Postup:

  1. Okurku nastrouháme na nudličky. Přidáme česnek, kop a rozmixujeme na jemno. Osolíme, opepříme a přimícháme zakysanou smetanu.
  2. Semínka i bagetu osmažíme na olivovém oleji.
  3. Polévku servírujeme s opraženými semínky a bagetkou, zdobíme snítkou kopru a bazalkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here