Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Drůbeží maso Recepty Maso

Pizza Pollo

Ingredience: (1 pizza)

Pizza těsto

3 lžíce Náš kečup z čerstvých rajčat – jemný 330 g.

400 g mraženého listového špenátu, 200 g zakysané smetany 15%, sůl.

125 g mozzarelly, 100 g vařeného kuřecího masa.

Lístky čerstvé bazalky.


Postup:

  1. Těsto připravíme dle návodu.
  2. V hrnci necháme rozehřát špenát. Přidáme zakysanou smetanou, osolíme a zahřejeme. Vše promícháme.
  3. Vařené maso pokrájíme na malé kousky. Mozzarellu pokrájíme na plátky, které ještě roztrháme na kousky.
  4. Těsto vyválíme a vyložíme jím plech na pizzu (případně jiný plech, na kterém budeme pizzu péct).
  5. Rozválené těsto potřeme Naším kečupem z čerstvých rajčat. Na něj rozprostřeme špenátovou směs, poklademe kousky kuřete a navrch rozprostřeme kousky mozzarelly.
  6. Dáme do rozpálené trouby na 250 °C a pečeme 10 minut nebo dokud nejsou okraje tmavě zlaté a křupavé.
  7. Po upečené posypeme lístky bazalky, pizzu rozkrájíme a ihned baštíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here