Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Předkrmy & Chuťovky Nezařazené Recepty

Pizza s cibulovým čatní a tapenádou

Ingredience: (1 pizza)

Pizza těsto.

Cibulové čatní (k zakoupení zde: Čatní z červené cibule 200 g)

Tapenáda ze zelených oliv (k zakoupení zde:

50 g nivy, 20 g parmazánu, lístky bazalky.


Postup:

  1. Těsto na pizzu připravíme dle návodu.
  2. Vyválené těsto potřeme na jedné polovině vrstvou cibulového čatní a poklademe ho kousky nivy. Druhou polovinu potřeme tapenádou a poklademe hoblinkami parmazánu.
  3. Pečeme v předehřáté troubě na 250 °C asi 10 minut (do zezlátnutí okrajů).
  4. Po upečení necháme pizzu lehce vychladnout a ozdobíme ji lístky bazalky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here