Rubriky
Recepty Ryby & Mořské plody

Pečený kapr s bylinkami, fenyklem a kmínem

Ingredience: (4 porce)

1 půlka z velkého kapra zbavená kůže.

1/2 lžičky fenyklových semínek, 1/2 lžičky kmínových semínek, sůl, pepř.

Čerstvé bylinky: 1 snítka rozmarýnu, 3 snítky tymiánu.

3 plátky másla.


Postup:

  1. Kapra osolíme a opepříme z obou stran.
  2. Vložíme ho na plech vyložený pečícím papírem.
  3. Kapra posypeme fenyklovými semínky a kmínem.
  4. Rozprostřeme na něj rozmarýn a tymián a položíme plátky másla.
  5. Kapra pečeme v předehřáté troubě na 170 °C asi 30-35 minut.
  6. Podáváme s vařenými brambůrky a oblíbeným zeleninovým salátkem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here