Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Recepty

Opečené bagetky s tapenádou ze zelených oliv

Ingredience:

Tapenáda ze zelených oliv.

Bílé bagetky (francouzské), olivový olej.

Oblíbený sýr: Mozzarela, Niva, Cheddar aj.


Postup:

  1. Bagetky nakrájíme na plátky. Plátky bagetky zakápneme olivovým olejem z obou stran.
  2. Rozpálíme pánev a bagetky zprudka osmahneme z obou stran.
  3. Na každý pátek naneseme tapenádu a navrch položíme kousek sýra.
  4. Sýr roztavíme flambovací pistolí a nebo dáme rozpéct do trouby.
  5. Ozdobíme olivami a zakápneme olivovým olejem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here