Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Recepty

Opečené bagetky s tapenádou z černých oliv

Ingredience:

Tapenáda z černých oliv.

Bílé bagetky (francouzské), olivový olej.

Oblíbený sýr: Mozzarela, Niva, Cheddar aj.


Postup:

  1. Bagetky nakrájíme na plátky. Plátky bagetky zakápneme olivovým olejem z obou stran.
  2. Rozpálíme pánev a bagetky zprudka osmahneme z obou stran.
  3. Na každý pátek naneseme tapenádu a navrch položíme kousek sýra.
  4. Sýr roztavíme flambovací pistolí a nebo dáme rozpéct do trouby.
  5. Ozdobíme bazalkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here