Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Drůbeží maso Recepty Maso Obiloviny & Luštěniny

Rýžové nudle s kuřecím masem, zeleninou a kešu

Ingredience:

230 g kuřecího masa (1 celá prsa), 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce ústřičné omáčky, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce omáčky teriyaki.

100 g bílé ředkve, 100 g cukety, 3 stroučky česneku, 100 g cibule.

50 g kešu ořechů.

100 g rýžových nudlí.

Petržel nebo koriandr na posypání.


Postup:

  1. Kuřecí maso i zeleninu pokrájíme na nudličky.
  2. Na pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme na prudko, asi 2 minuty. Přidáme zeleninu a kešu ořechy a restujeme další 2 minuty.
  3. Poté přidáme ústřičnou, sójovou a teriyaki omáčku a promícháme a povaříme ještě 1 minutu, aby se omáčky trochu zredukovaly.
  4. Nudle mezitím uvaříme (resp. zalijeme horkou vodou) dle návodu a zamícháme je do směsi.
  5. Podáváme posypané petrželkou nebo koriandrem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here