Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Vepřové maso Recepty

Skvělá pomazánka z Rillettes

Ingredience:

200 g Rillettes (vepřové, zvěřinové), 1/2 červené cibule, 2 nakládané okurky, 2 lžičky nálevu z okurek, 1 lžička dijonské hořčice, pepř.

Pečivo k podávání, např. Nekynutý chléb se sodou.


Postup:

  1. Cibuli a okurku nakrájíme najemno.
  2. Dáme do mísy a přidáme rillettes, hořčici, nálev z okurek. Opepříme.
  3. Pořádně promícháme, aby se rillettes propojila s ostatními ingrediencemi.
  4. Pak už podáváme s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetkou. Můžeme ještě dozdobit plátky okurky a cibule.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here