Rubriky
Omáčky & Pesta Recepty

Jogurtový dip s hummusem

Ingredience:

170 g hummus s petrželí nebo hummusu s kurkumou a římským kmínem, 100 g bílého jogurtu (alespoň 3% tuku).

1/2 malé červené cibule, 1 lžíce extra panenského olivového oleje, špetka pepře.


Postup:

  1. Červenou cibulku pokrájíme najemno.
  2. V misce promícháme jogurt s hummusem, povrch zakápneme olivovým olejem a lehce opepříme.
  3. Nakonec posypeme červenou cibulkou.

TIP: Dip se hodí k pečené zelenině nebo grilovanému masu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here