Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Vepřové maso Recepty Maso

Tortilly s trhaným masem, ledovým salátkem v jogurtu a salsou Rojo

Ingredience: (6 porcí)

6 pita chlebů o průměru 15 cm.

Trhané maso dle receptu zde: Rychlovka: BBQ trhané maso

10 listů ledového salátu, 1 mrkev, 6 lžic bílého jogurtu.

6 lžic Salsa Rojo 330 g.

Výrobky použité v receptu


Postup:

  1. BBQ trhané maso připravíme jako rychlovku dle návodu.
  2. Listy ledového salátu omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky. Mrkev očistíme a nastrouháme na dlouhé tenké nudličky. Vše promícháme s jogurtem.
  3. Pita chleby zprudka opečeme na suché pánvi. Trvá to z každé strany jen pár vteřin, aby se vytvořily tmavě hnědé puchýřky.
  4. Na opečené chleby ihned naneseme vrstvu salátu a trhaného masa. Vše zakápneme Salsou Rojo a můžeme podávat.

TIP: Trhané maso si můžeme připravit i den dopředu, aby večeře byla druhý den rychle na stole 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here