Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Recepty

Tyčinky z listového těsta s pestem

Ingredience: 

1 balení čerstvého listového těsta, mletá červená sladká/uzená paprika, lněná semínka, sůl, bylinkové pesto.


Postup:

  1. Listové těsto rozrolujeme na prkénku. 
  2. Celý plát potřeme pestem a lehce poprášíme červenou paprikou a posolíme. Posypeme lněnými semínky.
  3. Rádýlkem krájíme asi 1,5 cm proužky. Nakonec překrojíme rádýlkem těsto uprostřed, aby vznikly dvě řady.
  4. Plech si vyložíme pečícím papírem a jednotlivé proužky stočíme do spirály a pokládáme na plech.
  5. Pečeme na 170 °C asi 10 minut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here