Rubriky
Velikonoční Předkrmy & Chuťovky Recepty

Vaječná tlačenka

Ingredience:

4 vejce vařená celá. 3 vejce vařená pokrájená na kostičky.

300 g šunkového salámu, 200 g sýru gouda, 1 velká cibule, 3 sterilované okurky, 1 červená paprika, 2 lžíce majonézy, pepř, sůl, hrst čerstvé petržele, 1 balení želé v sáčku na zeleninu.


Postup:

  1. Vejce, šunku, sýr, cibuli, okurky a papriku nakrájíme na drobné kousky. Osolíme, opepříme a přidáme majolku na obarvení.
  2. V hrnci uvaříme želé dle návodu.
  3. Do koláčové formy vložíme směs a zalijeme želé. Celá vejce rozpůlíme a vmáčkneme do směsi žloutkem nahoru na ozdobu.
  4. Necháme vychladit v lednici alespoň 2 hodiny.
  5. Můžeme použít i formy na muffiny a udělat menší kousky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here