Rubriky
Recepty Ryby & Mořské plody

Bolinho de bacalhaus

Ingredience:

Sušená treska, brambory, cibule. Sůl, pepř, muškátový oříšek, petržel.

Trojobal (vejce, mouka, strouhanka), olej na smažení.


Postup:

  1. Sušenou tresku opláchneme a namočíme do vody na 24 hodin. Poté důkladně omyjeme. Rozkrájíme na kousky a uvaříme do měkka. Brambory oloupeme, nakrájíme a také uvaříme do měkka. 
  2. Tresku přidáme k bramborám, osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek a rozšťoucháme. 
  3. Tvarujeme koule, které obalíme v trojobalu a osmažíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here