Rubriky
Recepty Maso Ostatní maso

Telecí steak s morkem

Ingredience: (2 porce)

400 g telecího s morkem, pepř, sůl, 2 lžíce olivového oleje.

10 ks cherry rajčátek.


Postup:

  1. Telecí maso zlehka naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme.
  2. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a steak opečeme z každé strany po dobu 4-5 minut.
  3. Steak vyjmeme z pánve, zabalíme do alobalu a necháme alespoň 5 minut odpočinout.
  4. Do výpeku na pánvi vložíme cherry rajčátka a zprudka opečeme, cca 2 minuty.
  5. Podáváme s oblíbeným salátkem a opečenou kukuřicí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here