Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Recepty Maso Mleté maso Ostatní maso

Skopové bylinkové miniburgery s cheddarem

Ingredience: (3 porce)

500 g mletého skopového masa, hrst nasekaných bylinek (oregano, tymián, šalvěj, rozmarýn, majoránka), 2 stroužky česneku, pepř, sůl.

4 lžíce olivového oleje, plátky cheddaru.


Postup:

  1. Mleté maso smícháme s bylinkami. Osolíme a opepříme. Mokrýma rukama tvoříme malé kuličky, které lehce stlačíme do placičky.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme burgříky. Přiklopíme poklicí a pečeme z jedné strany na středním ohni asi 5 minut.
  3. Poté maso obrátíme a na každý poklademe kousek cheddaru. Opět přiklopíme poklicí a pečeme dalších 5 minut.
  • TIP: Miniburgery se nejvíce hodí k naplnění do tortilly, ale samozřejmě můžeme udělat i malé housky a udělat minihamburgery. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here