Rubriky
Videorecepty Sendviče & Burgery & Fastfood Grilovací sezóna Drůbeží maso Recepty Maso

VIDEORECEPT: Ciabatta s kuřecím masem a cibulovým čatní

Ingredience: (4 porce)

Ciabatta dle receptu Domácí ciabatta bez hnětení.

2 kuřecí prsa s kůží, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř.

2 listy ledového salátu, hrst čerstvého baby špenátu 1 velké rajče.

Husté cibulové čatní Cibulové čatní z červené cibule – Jemné 250 g, Cibulové čatní z červené cibule – Pálivé 250 g nebo Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 250 g.


Postup:

  1. Ciabbaty upečeme dle návodu dopředu.
  2. Kuřecí prsa pořádně osolíme a opepříme. Zakápneme je olivovým olejem a promasírujeme je, aby se sůl a pepř rovnoměrně rozetřeli.
  3. Na pánvi rozpálíme olej a kuřecí prsa zprudka orestujeme, aby se zatáhla ze všech stran.
  4. Poté je přendáme na pekáč vyložený pečícím papírem a vložíme do předehřáté trouby na 180 °C a pečeme 15-20 minut.
  5. Mezitím si pokrájíme salát a špenát na širší nudličky, rajčata na plátky.
  6. Kuřecí maso necháme chvíli odpočinout a poté ho pokrájíme na plátky.
  7. Ciabattu rozřízneme a na spodní část naneseme poctivou vrstvu cibulového čatní.
  8. Na něj poklademe plátky kuřecího masa, salátu a rajčat. Přiklopíme horní polovinou ciabatty a můžeme podávat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here