Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Grilovací sezóna Předkrmy & Chuťovky Recepty Těstoviny & Brambory

Grilovaný hermelín s brambory a pórkem

Ingredience: (1 porce)

2 středně velké brambory, 7 cm pórku, 1 lžička koření RAS EL HANOUT 40 G, 1 lžička soli, 1 hermelín, 1 lžíce olivového oleje.

Čerstvá bylinka na posypání (pažitka, petržel,…)

Naše výrobky použité v receptu


Postup:

  1. Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na tenká kolečka. Pórek taktéž pokrájíme na kolečka.
  2. Rozložíme si alobal a doprostřed poskládáme brambory a pórek, které posypeme kořením Ras el Hanout a osolíme.
  3. Navrch položíme hermelín a zakápneme olivovým olejem.
  4. Alobal zabalíme, tak aby během grilování nevytekl olej do tvaru měšce.
  5. Takto grilujeme nebo pečeme v troubě asi 40-45 minut.
  6. Grilovaný hermelín před podáváním posypeme nasekanou čerstvou pažitkou.

TIP: Grilovaný hermelín doporučujeme podávat s Čatní z červené cibule – Jemné 250 g.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here