Rubriky
Recepty Těstoviny & Brambory Přílohy

Hořčičná bramborová kaše s pórkem

Ingredience: (4 porce)

6 velkých brambor, 1/2 lžičky kmínu, 30 g másla, 200-300 ml mléka, 2 lžičky hrubozrnné hořčice, 1 lžička dijonské hořčice, sůl, 1/2 pórku.


Postup:

  1. Brambory oloupeme, pokrájíme na kousky. Dáme do hrnce, zalijeme vodou a přidáme kmín a uvaříme do měkka.
  2. Brambory slejeme. Přidáme máslo a přilijeme mléko. Tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka.
  3. Osolíme, přidáme oba druhy hořčice a pórek pokrájený nadrobno (trochu si necháme vedle na ozdobu). Pořádně promícháme.
  4. Kaši podáváme jako přílohu k masu nebo zelenině, a povrch posypeme zbylým čerstvým pórkem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here