Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Předkrmy & Chuťovky Drůbeží maso Recepty Maso

Krůtí stripsy v nachos strouhance

Ingredience: (2 porce)

Naložení: 300 g krůtích prsou, 2 lžičky koření Vindaloo 40 g, 2 lžíce bílého jogurtu.

Obalení: Mleté lupínky NACHOS CLASSIC 800G, sůl.

Smažení: 2 lžíce olivového oleje pro smažení v horkovzdušné fritéze nebo dle potřeby jiným způsobem.


Postup:

  1. Krůtí maso pokrájíme na plátky a poté na malé medailonky.
  2. Maso dáme do misky, přidáme koření Vindaloo a jogurt a pořádně promícháme. Necháme uležet v lednici alespoň dvě hodiny.
  3. Nachos nadrtíme nebo nameleme na strouhanku.
  4. Krůtí stripsy vyndáme z lednice a osolíme těsně před obalením.
  5. Jogurtové stripsy rovnou obalujeme v nachos strouhance, které rovnou smažíme buď na kapce oleje v horkovzdušné fritéze (200 °C 15-20 minut) nebo s více olejem na pánvi nebo klasické fritéze.
  6. Podáváme se zeleninovým salátkem nebo jinou oblíbenou přílohou.

TIP: Ke stripsům doporučujeme podávat naše Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g nebo v pálivější variantě Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 250 g.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here