Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Recepty Těstoviny & Brambory Přílohy

Pečené brambory s tvarohovým dipem a cibulovým čatní

Ingredience: (4 porce)

4 velké brambory, sůl.

Dresing: 250 g plnotučného tvarohu, 1 lžíce extra panenského olivového oleje, pár kapek šťávy z citronu, 30 g najemno nastrouhaného tvrdého sýru (ementál, gouda), sůl.

Cibulové čatní: Čatní z červené cibule – Jemné 250 g, Čatní z červené cibule – Pálivé 250 g, Čatní ze žluté cibule – Jemné 250 g, Čatní ze žluté cibule – Pálivé 250 g).


Postup:

  1. Brambory se slupkou pořádně očistíme a osolíme. Dáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě 90 minut na 180 °C.
  2. Ingredience na dresing smícháme.
  3. Upečené brambory nakrojíme, dovnitř dáme vrstvu dresingu a navrch vrstvu cibulového čatní (jemné či pálivé dle chuti).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here