Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Grilovací sezóna Drůbeží maso Recepty Maso

Sendvič s kuřecím masem a cibulovým čatní

Ingredience: (2 porce)

2 menší bagety nebo 4 plátky toustového chleba, 1 lžíce olivového oleje.

1 kuřecí prsa, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř.

Několik lístků baby špenátu nebo listového salátu, 2 lžíce majonézy.

Cibulové čatní (k zakoupení zde: Čatní z červené cibule 200 g)


Postup:

  1. Bagetu rozřízneme na půl a z obou stran potřeme lehce olivovým olejem. Na rozpálené pánvi opražíme bagetu z obou stran dozlatova.
  2. Kuřecí prsa zbavíme kůže. Každé prso rozkrojíme na tři menší plátky a rukou je naklepeme.
  3. Kuřecí kousky osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Smažíme zprudka na rozpálené grilovací pánvi z každé strany asi 4 minuty. Při smažení přiklopíme pokličkou.
  4. Spodní část bagety potřeme majonézou, navrch dáme vrstvu cibulového čatní, položíme plátek kuřecího masa a poklademe lístky baby špenátu.
  5. Dle chuti můžeme potřít majonézou i vrchní část bagety. Sendvič přiklopíme vrchní částí bagety. Před servírováním můžeme sendvič překrojit na dva díly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here