Ingredience: (2 porce)
240 g těstovin Molisana, sůl.
120 g Dýňové čatní (chutney) 250 g, 4 lžíce vody od těstovin.
60 g klobásy, 60 g parmazánu.
Olivový olej na zakápnutí, hrst čerstvé petrželky.
Výrobky použité v receptu
Postup:
- Klobásu pokrájíme na kolečka a zlehka zarestujeme na pávni.
- Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente.
- V hluboké pánvi rozehřejeme dýňové čatní a přidáme k němu vodu od těstovin.
- Do prohřátého čatní vložíme těstoviny a klobásku a promícháme.
- Podáváme posypané sýrem, petrželkou a zakápneme olivovým olejem.
TIP: Stejným způsobem můžeme místo dýňového čatní použít Dip z pečených paprik – Jemný 170 g nebo Tapenáda ze sušených rajčat 170 g.