Rubriky
Recepty Těstoviny & Brambory

Těstoviny s klobáskou a dýňovým čatní

Ingredience: (2 porce)

240 g těstovin Molisana, sůl.

120 g Dýňové čatní (chutney) 250 g, 4 lžíce vody od těstovin.

60 g klobásy, 60 g parmazánu.

Olivový olej na zakápnutí, hrst čerstvé petrželky.


Postup:

  1. Klobásu pokrájíme na kolečka a zlehka zarestujeme na pávni.
  2. Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente.
  3. V hluboké pánvi rozehřejeme dýňové čatní a přidáme k němu vodu od těstovin.
  4. Do prohřátého čatní vložíme těstoviny a klobásku a promícháme.
  5. Podáváme posypané sýrem, petrželkou a zakápneme olivovým olejem.

TIP: Stejným způsobem můžeme místo dýňového čatní použít Dip z pečených paprik – Jemný 170 g nebo Tapenáda ze sušených rajčat 170 g.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here