Rubriky
Recepty Nakládané & Zavařené

Utopenci s cibulí

Ingredience: (2 velké 1,8 l sklenice)

Základní nálev.

12 buřtů, mletý černý pepř, mletá červená paprika sladká/pálivá.

3 velké bílé cibule, 3 velké červené cibule, čerstvé nebo nakládané feferony.


Postup:

  1. Připravíme si základní nálev dle návodu.
  2. Buřty rozpůlíme a vyskládáme je vnitřní částí vzhůru těsně vedle sebe do více řad.
  3. Všechny půlky posypeme mletým pepřem a sladkou a pálivou paprikou. 
  4. Cibule oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenká půlkolečka.
  5. Do sklenice vrstvíme cibuli, buřty, feferony. Nakonec zalijeme nálevem, aby bylo vše ponořené a sklenici dobře uzavřeme.
  6. Necháme uležet v lednici 2-3 týdny (alespoň 2 je třeba vydržet 🙂 )

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here