Ingredience:
1/4 dýně hokaido (250 g), 1 velká žlutá řepa (250 g), 250 g mraženého hrášku, 300 g nakládaných fazolí v nálevu.
5 lžic extra panenského olivového oleje.
500 ml zeleninového vývaru, 400 ml kokosového mléka, 100 g Zelená kari pasta 100 g nebo Červená kari pasta 100 g, sůl.
Výrobky použité v receptu
Postup:
- Dýni a řepu nakrájíme nadrobno.
- Na pánvi rozpálíme kokosový olej, vložíme zeleninu a hrášek a orestujeme. Přidáme kari pastu a ještě krátce zarestujeme.
- Přilijeme kokosové mléko a promícháme. Přilijeme vývar, opět promícháme a necháme vařit na mírném stupni, dokud není zelenina na skus.
- Přidáme fazole a společně ještě 5 minut povaříme.
- Dle potřeby osolíme.
- Podáváme s čerstvým chlebem, doporučujeme Pita chléb z plechu).
![](https://www.thepelikans.cz/wp-content/uploads/2021/09/IMG_20210903_184533-1024x768.jpg)
![](https://www.thepelikans.cz/wp-content/uploads/2021/09/IMG_20210903_152832-1024x768.jpg)
![](https://www.thepelikans.cz/wp-content/uploads/2021/09/IMG_20210903_152800-1024x768.jpg)
![](https://www.thepelikans.cz/wp-content/uploads/2021/09/IMG_20210903_152708-1024x768.jpg)
![](https://www.thepelikans.cz/wp-content/uploads/2021/09/IMG_20210903_152443-1024x768.jpg)
![](https://www.thepelikans.cz/wp-content/uploads/2021/09/IMG_20210903_151407-1024x768.jpg)