Rubriky
Vegan Recepty Obiloviny & Luštěniny Saláty & Zeleninové

Veganské karí s fazolemi

Ingredience:

1/4 dýně hokaido (250 g), 1 velká žlutá řepa (250 g), 250 g mraženého hrášku, 300 g nakládaných fazolí v nálevu.

5 lžic extra panenského olivového oleje.

500 ml zeleninového vývaru, 400 ml kokosového mléka, 100 g Zelená kari pasta 100 g nebo Červená kari pasta 100 g, sůl.


Postup:

  1. Dýni a řepu nakrájíme nadrobno.
  2. Na pánvi rozpálíme kokosový olej, vložíme zeleninu a hrášek a orestujeme. Přidáme kari pastu a ještě krátce zarestujeme.
  3. Přilijeme kokosové mléko a promícháme. Přilijeme vývar, opět promícháme a necháme vařit na mírném stupni, dokud není zelenina na skus.
  4. Přidáme fazole a společně ještě 5 minut povaříme.
  5. Dle potřeby osolíme.
  6. Podáváme s čerstvým chlebem, doporučujeme Pita chléb z plechu).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here