Rubriky
Recepty Nakládané & Zavařené

Nakládaná žlutá řepa s cibulí

Ingredience:

3200 g žluté řepy (syrové, oloupané), 1600 g žluté cibule (oloupané).

Základní nálev.


Postup:

  1. Žlutou řepu oloupeme a nastrouháme nahrubo.
  2. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky.
  3. Řepu s cibulí promícháme a naplníme do sklenic.
  4. Zalijeme předem připraveným a vychladlým nálevem.
  5. Naloženou řepu necháme uležet asi týden.

TIP: Nakládanou řepu podáváme jako přílohu k masovým pokrmům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here