Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Vegan Předkrmy & Chuťovky Recepty

Topinka s hummusem

Ingredience:

Plátky chleba nebo bagetky např. Rustikální bageta.

1 lžíce olivového oleje.

Hummus 2 varianty (k zakoupení zde: Hummus s kurkumou a římským kmínem 170 g nebo Hummus s čerstvou petrželí 170 g).

Petrželka a olivový olej.


Postup:

  1. Jednoduše, jak si pochutnat na našem domácím hummusu.
  2. Chléb nebo bagetu nakrájíme na plátky.
  3. Na pánvi rozpálíme olej a plátky pečiva osmahneme dozlatova z obou stran.
  4. Topinku potřeme vrstvou hummusu. Můžeme ozdobit čerstvou bylinkou a zakápnout olivovým olejem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here